EN

Blog

A jó bor olyan, mint a fülbemászó muzsika

2018/07/10

Temérdek közös vonás van bor és zene között. Mindkettő magyarázható, hogy miért jó, de leginkább mindkettő ösztönösen szerethető, sőt imádható. Ez alkalommal a Bach orgonaszója és a Kamocsay borok találkozásának lehettünk fül- és szemtanúi.

Tovább

Kerekded kedvességet hozott a 2017-es évjárat

2018/05/10


Egy nagyszerű kóstoló keretében mutattuk meg a 2017-es évjárat borait a Borkollégiumban. Teltház előtt mesélt Kamocsay Ákos főborász és Vörös Attila a Kamocsay Prémium brand menedzsere az évjárat hatásairól és Neszmély kiemelt dűlőiről.

Tovább

Kamocsay Ákos: 2017-ben is sok szépséget tudunk megmutatni a borokon keresztül

2018/03/05


Főborászunk komoly fantáziát lát a 2017-es év gyümölcséből készült borokban. Kamocsay Ákos szerint az elmúlt évek egyik legjobb évjáratáról beszélhetünk, annak ellenére, hogy a ragyogó napsütést felváltó néhány napos eső, a szüret alatt bizony hozott némi ijedtséget.

Tovább

A romantikának is megvannak a maga borai

2018/01/12

Érdemes minden olyan lehetőséget és pillanatot megragadni, melyet jó célra fordíthatunk. S mi lenne jobb cél, mint kedvesünkkel összebújni egy jó pohár bor mellett és élvezni egymás társaságát?

Tovább

Milyen bor illik a karácsonyi fogásokhoz?

2017/12/13

Az Ünnep elsősorban a számunkra fontos emberekkel együtt töltött pillanatoktól oly meghitt. Az együtt töltött idő mindennél értékesebb, hozzá prémium bor dukál. Hogy mégis melyik, rögtön megmutatjuk!

Tovább

Évjáratok bűvöletében

2017/11/21

Egy fantasztikus borsoron keresztül mutatta be Kamocsay Ákos főborász és Vörös Attila, a prémium márka brand menedzsere a Neszmélyi borvidék néhány fantasztikus borát.
A Borkollégium mesterkurzusán több szőlőfajta segítségével sikerült megmutatni, hogy a borvidék potenciálja valójában milyen izgalmas, sokrétű és fantasztikus az egyedi dűlők lencséjén keresztül.

 

Tovább

1. helyezett: Prémium Olaszrizling

2017/10/10

Az Olaszrizling Október Nagykóstolót a Borászportál által szervezett nagy rizlingteszt előzte meg, ahol a 2015-ös Kamocsay Prémium Sós-hegy-dűlős Olaszrizlingünket közel 100 tétel közül a legjobbnak választotta a nemzetközi borakadémikusokból álló zsűri.

Tovább

Baalbec? Baalbec!

2017/10/03

A Kamocsay csapat Szegednek vette az utat, hogy az immáron évtizedes hagyománnyal bíró egyetemi borklubban szakértő közönségünkkel együtt ízlelgessük a prémium borokat. Két meglepetéssel is készültünk az este folyamán; debütált a 2016-os Prémium Chardonnay, és új vörösborunk a Baalbec.

Tovább

1 2 3 >