EN

Ihlet Cuvée - legjobb illatos bor a TOP 100 versenyen

2017/11/30

Ugyan még javában zajlik az év végi hajtás, ennek ellenére kijelenthetjük, hogy az idei egy fantasztikus év volt a Kamocsay Prémium borok szempontjából.

Egész évben nagyszerű és megtisztelő eredmények jelezték, hogy a Hilltop pincészet prémium borai sokak, s egyre többek, számára jelentik a biztos minőséget és az igényes borivás örömét. Az soha nem volt kérdés, hogy ezek a borok értékesek, s hogy mind a szakmának, mind az értő közönség számára élményt jelentenek, de ezek az elismerések mindig pozitív visszajelzést adnak arról, hogy érdemes kitartóan dolgozni.

A TOP 100 zsűrijének is Ihletet adtunk
Ihlet Cuvéenk az egyik éllovasa volt ennek a nagyszerű menetnek. Az év elején a Magyar Tudományos Akadémia bora lett. A Semmelweis Egyetem borversenyén a legjobb presztízs fehérbornak választotta a zsűri. A VinAgora Nemzetközi Borversenyen aranyérmet kapott az illusztris bírálóktól.
S mivel lehetne megkoronázni egy ilyen évet, mint azzal, hogy bekerült a TOP 100 legjobb magyar bor közé, s ott a legjobb illatos bornak választotta az elismert szakértőkből álló zsűri.
Arra külön büszke a pincészet, hogy egy olyan illatos – bár a fajtaösszetétel nem teljesen erre utal – bort sikerült készítenie, ami nem csak intenzitásával és kristálytiszta aromáival nyűgözi le a kóstolókat, hanem a bor szerkezete és összetettsége is elismerésre méltó.

Az ünnepi asztal ékköve
A Karácsony közeledtével azon is érdemes már gondolkodni, hogy milyen bor kerüljön az asztalra.
Szeretnénk ihletet adni ez ügyben, s ajánlani egy kiváló fehérbort, mely méltó az ünnepek fényéhez és hangulatához. Aperitifként, a tartalmas étkezések előtt, igazi öröm egy-két pohárral elfogyasztani belőle, hadd ragyogjon az az Ünnep!

Egészségünkre!
 

A Kamocsay Prémium borok lelkes csapata
 


Vissza