EN

Ihlet Cuvée a 12 legjobb magyar bor között

2018/01/15

A Magyar Borszakírók Köre vakkóstolón választotta ki azokat a borokat, melyek szerintük kiérdemelték a szaksajtó által legjobbnak kijáró elismerést. Hatalmas megtiszteltetés, hogy Ihlet Cuvée borunk is kiválasztásra került.

A borszakírók először szavazataikkal - több forduló után - rangsorolták az elmúlt öt évjárat olyan borait, amelyek kiemelkedő minőségükkel a legigényesebb fogyasztói elvárásoknak is megfelelnek, illetve nemzetközi összehasonlításban is versenyképesnek bizonyulnak. Ezt követően a 12-es listára felkerült borokat a tagokból alakított két bizottság kóstolta, illetve pontozással értékelte két-két alkalommal és sorrendben.

Debrecenbe kéne menni.
A szakírók által kiválasztott legjobb borokat – köztük az Ihletet is - Debrecenben, a Déri Múzeumban kóstolhatja meg a nagyközönség, 2018. január 27-én, 15.00-21.00 között.
A nagyszerű cuvée mellett, egy ígéretes évjárat szépen formálódó boraiba is belekóstolhat, aki ellátogat a Super 12 – Magyar Bor Nagydíj 2017 elnevezésű kóstolóra. Egyelőre legyen meglepetés, hogy mely borokat hozzuk 2017-ből, de annyit elárulhatunk, hogy élményszámba menő lesz a kínálat.


Vissza