EN

A Kamocsay Prémium Sauvignon blanc 2015 a Na'Pasta Bisztróban

2016/03/01

Február 25-n  nyitott a Na'Pasta Bisztró, a legújabb olasz  étterem Budán a  Hegyvidék Központban. Hogy nem egy afféle egy-a-sok-közül helyről van szó, garantálja a tulaj személye, Baji Ferenc régi motoros, ő fémjelzi az alapvető, autentikus, prémium színvonalú, másfél évtizede sikeres Trattoria Toscanát a Belgrád rakparton. A Na'Pasta a nápolyi ízeket hozza el Budára, nagy hangsúlyt fektetve arra a fine dinigban (is) alapvető feltételre, hogy az ételek alapanyagait egyenesen Olaszországból jöjjenek (némely tésztáknak van gluténmentes változata is).  Sőt, még az étteremben található kiegészítők (tányér, pohár, szalvéta, evőeszközök stb.) is egyenesen Itáliából érkeznek, hogy a vendégek tényleg úgy érezzék: valahol Nápolyban üldögélnek, kiváló olasz borokat is kortyolva. Ezért is nagy szó, hogy a fehér borok közé bekerült a  Kamocsay Prémium Sauvignon Blanc is.


Vissza