EN

Borválogatások

Romantikus trió

Ihlet Cuvée - Pinot Noir Rosé - Cserszegi fűszeres. Elegáns és érzéki hármasunk a tavaszi virágok üde és játékos illatával szövi be pohara falát.

Lehengerlő gyümölcsösök

Irsai Olivér - Baalbec Cuvée - Pinot Noir Rosé. Adja át magát az élménynek, amelyet eme üde, friss, lendületes borok nyújtanak egy hideg téli napon.

Érzéki hármas

Baalbec - Chardonnay - Pinot Gris. Hagyja hogy elcsábítsuk legbájosabb, legtestesebb, legkarakteresebb borainkkal - az ízlelőbimbók nem maradnak szárazon.

Kamocsay Prémium - teljes borsor

Kóstolja meg Kamocsay Ákos mind a tíz prémium alkotását, melyeket a legjobb dűlőkről, terméskorlátozással, kézzel válogatva, különös gonddal készített.

Díszdobozos Chardonnay dűlőválogatás

Díszdobozos Chardonnay dűlőválogatás

5 dűlő és egy chardonnay cuvée lencséjén keresztül mutatjuk meg a borvidék diverzitását, sokszínűségét és gazdagságát.

Vinagora és Berliner Wein Trophy aranyérmes borok új generációja

Ihlet Cuvée - Pinot Gris. 2015-ös boraink VinAgora és Berliner Wein Trophy aranyérmet és Champion díjat nyertek. Kóstolja meg a 2017-es új évjáratukat egy csomagban.

Egyedi címkés borok

A Kamocsay Prémium egyedi címkés borok a személyre szóló ajándék élményét hozzák el Önnek. Lepje meg családját, barátait, ügyfeleit, munkatársait egy friss savú Olaszrizlinggel, vagy egy méltán gyümölcsös Chardonnay-val és a várt hatás nem marad el.