EN

Tanulni, utazni, játszani és élményeket szerezni

2018/12/14

Jamiroquai „Travelling without moving” című dala jutott eszünkbe Chardonnay dűlőválogatásunk kapcsán. Egy olyan utazásra invitáljuk Önöket, ahol nem kell repülőre ülnie, nem kell szállások után böngésznie, mégis olyan élményeket ajánlunk, amely során felfedezheti Neszmély izgalmas termőhelyeit. Az idegenvezető a chardonnay, amely képes megmutatni a dűlők közötti apróbb-nagyobb különbségeket.

Tanuljunk, s élvezzük!
A bor azon élvezeti értékek közé tartozik, amelyről minél többet tanulunk, annál nagyobb élményt képes adni. Tanulni valamiről, s közben élményeket szerezni, ez mindannyiunk egyik vágya.
Mi most megpróbáljuk teljesíteni ezt a vágyat.

Nedves torok, száraz próba…
Dűlőválogatásunk önmagában is különlegesség Magyarországon. Mi azonban úgy döntöttünk, hogy a borok mellett szeretnénk betekintést nyújtani a termőhelyek rejtelmeibe, ezért készítettünk egy informatív füzetet, amelyből kiderül, hogy adott bornak miért is olyan a karaktere.
A füzetből megtanulhatjuk Neszmély 5 izgalmas dűlőjének karakterét, adottságait.
S, hogy ne legyen száraz a tanulás, természetesen ott vannak a borok…
A játék fontos része a száraz próba is. Miután kiittuk poharunkat, szagoljunk bele, s újra kitárul a csodák világa.

Játék határok nélkül
A díszdobozos válogatás egyben társasjátékként is működik. A dobozban a füzet mellett találhatnak egy kihajtható poháralátétet, amely egyben az általunk jelenleg ajánlott kóstolási sorrendet is tartalmazza. Kihajtva a füzetet, amelyben leírások és dűlőtérkép is segíti a tájékozódást, remek közösségi élményt kínál.
 

Összehozza a családot, barátokat
Barátok között, családban egy asztalhoz ülni, mindig öröm. Ezt csak is jó borokkal szabad lekísérni, megünnepelni. A dobozt az asztal közepére téve, rögtön magára vonzza a figyelmet. Kibontva, kivéve belőle a borokat, a füzetet, a kihajtható poháralátétet, a kóstolólapot, egy igazi boros, utazós, tanulós társasjáték veheti kezdetét.
Kóstoljuk meg a borokat, beszéljünk, vitázzunk róluk, hogy melyik milyen élményt ad. Próbáljuk ki, hogy a mi ajánlásunkhoz képest, más sorrendben kóstolva a borokat, más-e az élmény. Jegyzeteljük le élményeinket, véleményünket. Tegyük el kóstolási jegyzetünket, hogy emlékezzünk milyen élmény volt a válogatás.
Aki teheti, érdemes több ládát is beszerezni, eltenni néhány évre, s akkor ismét megkóstolni a sort. Ilyenkor jól jöhet az a kóstolási jegyzet, amelyet először írtunk. Hasonlítsuk össze a friss tapasztalattal, s ámuljunk a fejlődésen.

Jó társaságban, gyorsan repül az idő… …már hajnal 3 van?
 


Vissza