EN

Itt a várva várt Kamocsay borvacsora étel- és italsora

2017/05/15

Milyen bor illik egy spárgás epres ajókás lasagnehoz, vagy egy zöld banán tortillás, kecskesajtkrémes füstölt kacsához? Most kiderül, a vacsorán pedig el is lehet majd fogyasztani.
Asztalt foglalni a lenti telefonszámon lehet, érdemes sietni, már csak három asztal szabad.

A welcome drinket és a desszerthez párosított borokat egyelőre fedje homály. Annyit elárulhatunk, hogy előbbi egy muzeális nedű 1999-ből, míg utóbbiak pincénk egyik ütős vörösbora, illetve egyik késői szüretelésű különlegessége. A '13-as Prémium Olaszrizling egy igazi különlegesség, melyet csak azon szerencsések kóstolhatnak még meg, akik vagy félreraktak belőle, vagy eljönnek csütörtök este, ugyanis forgalomban már nem kapható. 

  • Kacsamáj-pastéchi - mangópestóval --- Kamocsay Prémium Sárgamuskotály 2016
  • Suriname-i mogyorós-kókuszos-garnélaleves --- Kamocsay Prémium Chardonnay 2015
  • Lazac tiradito - kukoricával, korianderrel, avokádóval --- Kamocsay Ákos Ihlet Cuvée 2015
  • "Patacon", avagy zöldbanán tortilla - kecskesajtkrémmel, füstölt kacsával --- Kamocsay Ákos Pinot Noir Rosé 2016
  • Lasagne - zöldspárgával, ajókával, eperrel --- Kamocsay Prémium Olaszrizling 2013
  • Salmi vaddisznókocka - mauritiuszi polentával --- Kamocsay Prémium Merlot 2015
  • Bolo pretu, avagy curacaoi fekete torta - datolyával, mogyoróval, mangóhabbal --- meglepetés vörösbor, illetve késői szüretelésű fehérbor

További információ és asztalfoglalás: 06 70 440 3700


Vissza