EN

A romantikának is megvannak a maga borai

2018/01/12

Érdemes minden olyan lehetőséget és pillanatot megragadni, melyet jó célra fordíthatunk. S mi lenne jobb cél, mint kedvesünkkel összebújni egy jó pohár bor mellett és élvezni egymás társaságát?

A minőségi pillanatok mellé dukál a prémium bor is. Azonban még ekkor is adódik a kérdés, hogy milyen bort igyunk egy ilyen összebújós estén… a válasz hihetetlenül egyszerű, mégis kellően körmönfont. Elsősorban olyan bort válasszunk, amelyről tudjuk, hogy mindkét félnek tetszik. A siker elsődleges záloga ebben rejlik. Ha több olyan fajta, stílus is van, amelyet kedvelünk, érdemes olyat kibontani, amihez érzelmileg közösen kötődünk.

Kamocsay Prémium Cserszegi fűszeres
A cserszegi, mint illatos fajta, kifejezetten alkalmas bájos, romantikus pillanatok hátterének megteremtéséhez. Intenzív florális és gyümölcsös karaktere szinte vérpezsdítő, de a pozitív hangulat megalapozására mindenképpen alkalmas. Sziporkázó karaktere, letisztult stílusa alkalmassá teszi, hogy remek csendestárs legyen egy összebújós estén.

Kamocsay Prémium Ihlet Cuvée, tenger gyümölcseivel
Ha meglepetést szeretnénk, jó döntés lehet egy elegáns, vibrálóan izgalmas bort választani, amely igazi örömforrássá válhat. A tiszta, intenzív és csábító gyümölcsös aromák és a zamatgazdag korty remek hátteret biztosíthat a meghitt együttléthez. A 2015-os prémium hárslevelű alapú házasításunk kiváló választás lehet. Eleganciája, kecsessége és mindent elsöprő zamatossága illik a bensőséges pillanathoz.
Adnánk egy kis ihletet… például ha tenger gyümölcseivel készített tésztával is meglepnénk kedvesünket, persze hozzá az Ihlettel, biztosan emlékezetes perceket szerezhetünk.

Kamocsay Prémium Pinot Noir Rosé
Ha van szín, mely romantikus, akkor az a rozé színe! Illata is erre hajaz, a friss eper és málna zamatosságát idézi, amelytől azonnal beindul a fantáziánk…
Telt és krémes a korty, melyet a finomszerkezetű savak tesznek igazán üdévé és vibrálóvá.
Annyira gyümölcsös, hogy szinte eper után kiállt! Ne tagadjuk meg az élvezeteket, s bátran kínáljunk hozzá friss epret is, s a hatás nem marad el. Ezt mi garantáljuk.

Ezekből a borokból állítottuk össze a Romantikus Trió válogatást, mely február 14-ig kedvezményes áron elérhető webshopunkban.


Vissza