EN

Egyedi címkés borrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével egyedi címkével rendelheti meg borainkat. A Kamocsay Prémium borok mellett Hilltop borainkra is leadhat egyedi címkés rendelést. Ekkor kérjük, írja be a Megjegyzés rovatba, hogy melyikből mit szeretne. Az aktuális választékot megtekintheti a Hilltop.hu weboldalon. A megrendelés leadását követően minden esetben egyedi ajánlatot adunk és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

A grafikát a megrendelő küldi nyomdai fájlként. Amennyiben a mi grafikusunk készíti a megadott irányelvek alapján, akkor a grafikus díja 2 kör egyeztetést tartalmaz.

Elkészítési határidő: az elfogadott grafikai anyag és a vételár beérkezését követő 10. munkanap.

Megrendelői adatok

Has címke adatok

Hilltop borok egyedi hascímke mérete max: 88 mm x 125 mm, (sz x m)
Kamocsay borok egyedi hascímke mérete max: 118 mm x 85 mm, (sz x m)
Amennyiben tőlünk szeretné megrendelni a hasi címke készítését, kérjük megrendelés leadása után küldje el nekünk a megjeleníteni kívánt grafikai elemeket és a megrendelésben tüntesse fel igényeit.

Hát címke adatok

A borok az egyedi hasi oldali címke mellett standard hátcímkével kerülnek kiszállításra, amennyiben Ön a hát címkét is egyediesíteni akarja, kérjük itt jelezze. Hát oldali címke mérete: 95 * 85 mm
Ha nem szeretné, hogy legyen hátcímke, úgy a kötelezően feltűntetendő adatokat a hasi címként kell megjeleníteni.
Amennyiben tőlünk szeretné megrendelni a hát címke készítését, kérjük megrendelés leadása után küldje el nekünk a megjeleníteni kívánt grafikai elemeket és a megrendelésben tüntesse fel igényeit.

Bor

Amennyiben több félét szeretne rendelni, kérjük, a megjegyzésbe írja bele, hogy milyen elosztásban.


Megrendelés feladása